Podcast Bellen met Bas

Regelmatig bellen we even met Bas Eickhout, Europarlementariƫr en delegatieleider van GroenLinks in het Europees Parlement, om het laatste nieuws uit de Europese politiek door te nemen.

Hoe gaat er in de Brusselse vergaderzalen aan toe? Waarom zeggen Europese regeringsleiders in hun eigen land soms iets anders dan ze in Brussel doen? En hoe lopen de laatste onderhandelingen over belangrijke Europese wetten? Blijf op de hoogte en luister naar Bellen met Bas.

Luister de laatste aflevering online:

🎧 Hoe 2020 toch een belangrijk klimaatjaar werd

Aan het begin van de coronacrisis was de verwachting van velen dat klimaatbeleid wel op een lager pitje zou komen te staan. Het tegendeel blijkt waar, is de analyse van Europarlementariƫr Bas Eickhout in een nieuwe aflevering van onze podcast Bellen met Bas over klimaatjaar 2020. Er komt een Europese klimaatwet aan, China stelt nieuwe doelen voor en zou er in Amerika dan toch een president komen die klimaatverandering wel serieus neemt?

🎧 Luister eerdere afleveringen online.

Abonneren

Abonneren op de podcast is het makkelijkste, dan wordt een nieuwe aflevering automatisch klaargezet in je app.

Wil je per mail op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe aflevering online staat? Meld je dan aan voor onze EuropaUpdate. 👇

Mis niks: Ontvang de EuropaUpdate

Submit error please try again

We sturen je een mailtje bij een nieuwe aflevering van Bellen met Bas en houden je op de hoogte van het nieuws uit de Europese politiek.

Bedankt voor je aanmelding, je hoort snel van ons.