Podcast Bellen met Bas

Regelmatig bellen we even met Bas Eickhout, Europarlementariƫr en delegatieleider van GroenLinks in het Europees Parlement, om het laatste nieuws uit de Europese politiek door te nemen.

Hoe gaat er in de Brusselse vergaderzalen aan toe? Waarom zeggen Europese regeringsleiders in hun eigen land soms iets anders dan ze in Brussel doen? En hoe lopen de laatste onderhandelingen over belangrijke Europese wetten? Blijf op de hoogte en luister naar Bellen met Bas.

🎙 Neemt Duitsland de leiding in Europa?

Nu de Duitsers het voorzitterschap van de EU overnemen, zijn alle ogen gericht op bondskanselier Angela Merkel. Tijd voor een speciale Duitsland-aflevering van Bellen met Bas, waarin Bas ons bijpraat over enorme druk op Duitsland om Europa door de crisis te loodsen (en Nederland aan boord te houden.)

🎧 Luister eerdere afleveringen online.

Abonneren

Abonneren op de podcast is het makkelijkste, dan wordt een nieuwe aflevering automatisch klaargezet in je app.

Wil je per mail op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe aflevering online staat? Meld je dan aan voor onze EuropaUpdate. 👇

Mis niks: Ontvang de EuropaUpdate

Dit is een verplicht veld

Submit error please try again

We sturen je een mailtje bij een nieuwe aflevering van Bellen met Bas en houden je op de hoogte van het nieuws uit de Europese politiek.

Bedankt voor je aanmelding, je hoort snel van ons.